fbpx

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Kokonaisratkaisuilla parhaat tehot.

Yhdistämällä huippuosaamisen ja huipputason sähköiset välineet haluamme tuottaa sinulle epätavallisen kattavaa palvelua.

Maahantuonti ja tukkukauppa

Oletko selvillä, sisältävätkö ulkomaanostosi takaisin haettavaa arvonlisäveroa? Tuskailetko intrastat-ilmoitusten kanssa? Tiedätkö, mitkä asiakkaasi ovat kannattavimpia? Jos olet Talenom Kaupan asiakas, nou hätä – meillä jeesataan näissäkin!

Kivijalkakauppa

Nykypäivänä kassamyynnit, varaston arvon sekä palkkatiedot saa jo usein kirjanpitoon sähköisesti ja automaattisesti. Rutiinia järkevämpää onkin keskustella vaikkapa siitä, paljonko tarvitaan asiakkaita, että nykyisellä myyntikatetasolla sieraimet ovat pinnalla.

Verkkokauppa

Verkkokaupassa on omat vinkeensä. Mutta kun työkaluna on järjestelmä, jossa varastonhallinta pysyy myynnin perässä, asiakas- analytiikka tukee johtamista ja taloushallinnon asiantuntijan ei tarvitse kysellä raporttien perään, homma sujuu. Jos se on tärkeää sinulle, on se sitä myös meille!

Erikoiskauppa

Voiko kameravalvontaan kytkeä asiakaslaskentaa? Voidaanko asiakas tunnistaa sähköisesti ovelta? Voiko palvelutapahtumien tehokkuutta kontrolloida? Päästäänkö paperisista maksupäätekuiteista vielä joskus eroon? Ollaan jännän äärellä – yhdessä!

TALENOM KAUPPA -TOIMIALARATKAISU ON TEHTY SINUA VARTEN!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa kauppiaat kaipaavat: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa kaupan alan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös niiden toimintaa, jotta juttutuokioista olisi johdollekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kaupan alan yritysten hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Papereista ei kukaan tykkää, elleivät ne ole seteleitä. Sen vuoksi meillä on Talenom Kauppa -toimialaratkaisu. Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kaupan alan yritysten tarpeisiin.

”Talenomilaisilla on selvästi halu palvella ja kehittää palvelua koko ajan paremmaksi. Heille siirtyminen on todella helpottanut elämäämme!”

Henri Vuorinen
INNO-Optiikka Oy

Ota yhteyttä