Tilitoimistopalvelut

Kaupan yrittäjälle

Talenom Kauppa on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee kaupanteon kiemurat

Alennusmyynnit, inventaariot, maahantuonti ja marginaalivero. Kaikenlaista pitää kaupan alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin kaupan tiimissä on nimenomaan kaupan toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään kaupan alan arkea.

Maahantuonti ja tukkukauppa

Ulkomaanostot saattavat sisältää takaisin haettavaa arvonlisäveroa, ja intrastat-ilmoitukset voivat tuskastuttaa. Entä tiedätkö, ketkä asiakkaasi ovat kannattavimpia? Jos olet Talenom Kaupan asiakas, me autamme näissäkin asioissa.

 

Kivijalkakauppa

Nykypäivänä kassamyynnit, varaston arvon sekä palkkatiedot saa usein kirjanpitoon sähköisesti ja automaattisesti. Rutiinia järkevämpää onkin keskustella vaikkapa siitä, paljonko tarvitaan asiakkaita, että talous pysyy nykyisellä myyntikatetasolla plussalla.

 

Verkkokauppa

Verkkokaupassa on omat kiemuransa. Kun työkaluna on järjestelmä, jossa varastonhallinta pysyy myynnin perässä ja asiakasanalytiikka tukee johtamista, homma sujuu. Raportit helpottavat sekä yrittäjän että taloushallinnon asiantuntijan arkea.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa kaupan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kaupan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kaupan yrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Kaupan alan ajankohtaiset

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää
Uutinen placeholder

01/2015: PK-Yritysten talousluvut alavireiset

Pk-yritysten liikevaihto oli ajanjaksolla 12/2013–11/2014 0,2 prosenttia suurempi kuin vastaavalla jaksolla vuotta aiemmin. Yritysten liikevoittotaso laski 19,5 prosenttia vuotta aiempaan ajanjaksoon…
Lue lisää

Kauppias, Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Kauppa

Hanna Härmä
Hanna Härmä
Palvelupäällikkö
Katriina Lipponen
Katriina Lipponen
Palvelupäällikkö