Tilitoimistopalvelut

Kaupan yrittäjälle

Talenom Kauppa on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee kaupanteon kiemurat

Alennusmyynnit, inventaariot, maahantuonti ja marginaalivero. Kaikenlaista pitää kaupan alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin kaupan tiimissä on nimenomaan kaupan toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään kaupan alan arkea.

Maahantuonti ja tukkukauppa

Ulkomaanostot saattavat sisältää takaisin haettavaa arvonlisäveroa, ja intrastat-ilmoitukset voivat tuskastuttaa. Entä tiedätkö, ketkä asiakkaasi ovat kannattavimpia? Jos olet Talenom Kaupan asiakas, me autamme näissäkin asioissa.

 

Kivijalkakauppa

Nykypäivänä kassamyynnit, varaston arvon sekä palkkatiedot saa usein kirjanpitoon sähköisesti ja automaattisesti. Rutiinia järkevämpää onkin keskustella vaikkapa siitä, paljonko tarvitaan asiakkaita, että talous pysyy nykyisellä myyntikatetasolla plussalla.

 

Verkkokauppa

Verkkokaupassa on omat kiemuransa. Kun työkaluna on järjestelmä, jossa varastonhallinta pysyy myynnin perässä ja asiakasanalytiikka tukee johtamista, homma sujuu. Raportit helpottavat sekä yrittäjän että taloushallinnon asiantuntijan arkea.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa kaupan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kaupan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kaupan yrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Kauppias, Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Kauppa

"*" näyttää pakolliset kentät

Hanna Härmä
Hanna Härmä
Palvelupäällikkö
Katriina Lipponen
Katriina Lipponen
Palvelupäällikkö

Kaupan alan ajankohtaiset

Ennakointi auttaa asiakasta ja yrittäjää

Lola&Lykke sai alkunsa samoihin aikoihin kuin Kati Hovikarin ja Laura McGrathin esikoislapset syntyivät. Tuoreiden äitien synnytyskokemukset eivät olleet auvoisia. Henkinen…
Lue lisää

Optikkoliike arvostaa laatua ja luotettavuutta

Kun yrittäjälle tarjotaan liiketilaa paalupaikalta vasta remontoidusta rakennuksesta, harva kieltäytyy. Optikkoyrittäjä Henri Vuoriselle tarjoukseen tarttuminen tarkoitti sitä, että elämä piti…
Lue lisää

Talouden tulkinta auttaa katsomaan tulevaan

Yrittäjän on tärkeä tietää, mistä kaupan tulos on syntynyt. Raportit kertovat, mikä onnistui ja missä on petrattavaa. Katse ei kuitenkaan…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää