Tilitoimistopalvelut

Kuljetusyrittäjälle

Talenom Kuljetus on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee kuljetusalan arjen

Rahtikirjat, välityskeskukset, lupa-asiat ja tilausajot. Kaikenlaista pitää kuljetusalalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin kuljetusalan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun siellä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Kuljetusliike Hanhela

Tavaraliikenne

Runkoliikenne tai jakorahti. Tienhoito tai erikoiskuljetukset. Neste, puu, eläimet, elintarvikkeet, kappaletavara tai betoni. Mitä ikinä kuljetatkin, me autamme yritystäsi kehittämään prosesseja ja parantamaan tulosta.

 

Bussi- ja taksiliikenne

Me tiedämme, missä tilausajo muuttuu matkatoimistopalveluksi, missä paikannuksesta on hyötyä ja milloin tarvitaan työvuoronsuunnittelua. Sinä haluat auttaa ihmisiä kulkemaan, me haluamme helpottaa tehtävääsi.

 

Maansiirto

Keikat voisi välittää kuskille puhelimeen, syöttää siihen myös tonnit ja kuitata toimitetuksi. Lasku lähtisi automaattisesti asiakkaallesi heti kun haluat. Puuttuisi vain, että tonnit tulisivat suoraan pyöräkoneen kauhavaa’asta – ja sekin meiltä onnistuu.

 

KTK-ketjut

Palvelu, jossa kaikkien KTK-autoilijoiden ajot ohjataan yhden järjestelmän kautta. Samalla varastonhallinta ja laskutus toimivat ja jokaisen autoilijan taloushallinto hoidetaan näppärästi, rautaisella ammattitaidolla.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa kuljetustalouden ja -verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kuljetushallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kuljetusyrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Kuljetusyrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Kuljetus

"*" näyttää pakolliset kentät

Pia Jokela
Pia Jokela
Palvelupäällikkö

Kuljetusalan ajankohtaiset

Kuljetusalan asiantuntemus vakuutti

– Tuttu myi autonsa, ja isä osti sen pois oman isänsä avustuksella. Hän oli silloin 23-vuotias, Juha Kivistö kertaa yrityksensä…
Lue lisää

Ennakoitavuus helpottaa maidonkuljetusyrityksen arkea

Isä-Lappalainen perusti kuljetusliikkeen vuonna 1976. Päivittäistavarakaupan jakeluista liikkeelle lähtenyt yritys on matkan varrella ehtinyt kuljettaa monenmoista. Lappalaisen Liikenteen nimissä on…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_toimiala_kuljetus

Hätä keinot keksii

Nyt jos koskaan punnitaan asialleen vihkiytyneen taloushallinnon asiantuntijan arvo. Kun kuljetusyrittäjä miettii, kuinka selättää sekä koronan että jatkuvasti kohonneen polttoaineen…
Lue lisää