fbpx

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Kokonaisratkaisulla parhaat tehot.

Yhdistämällä huippuosaamisen ja huipputason sähköiset välineet haluamme tuottaa sinulle epätavallisen kattavaa palvelua.

Tavaraliikenne

Runkoliikenne tai jakorahti. Tienhoito tai erikoiskuljetukset. Neste, puu, eläimet, elintarvikkeet, kappaletavara, betoni. Mitä ikinä kuljetatkin, me autamme yritystäsi kehittämään tekemistä ja parantamaan tulosta – kumppaneinamme Suomen parhaat järjestelmät!

Bussi- ja taksiliikenne

Sinä haluat auttaa ihmisiä kulkemaan, me haluamme helpottaa tehtävääsi. Me tiedämme, missä tilausajo muuttuu matkatoimistopalveluksi, missä paikannuksesta on hyötyä ja milloin tarvitaan työvuoronsuunnittelua. Aja hiljaa, isi – ja jos et aja, järjestelmämme tietää senkin!

Maansiirto

Mitäpä, jos keikat voisi välittää kuskille puhelimeen? Mitäpä, jos hän voisi syöttää siihen myös tonnit ja kuitata toimitetuksi? Mitäpä, jos lasku lähtisi automaattisesti asiakkaallesi heti kun haluat? Puuttuisi vain, että tonnit tulisivat suoraan pyöräkoneen kauhavaa’asta – ja sekin meiltä onnistuu!

KTK-ketjut

Palvelu, jossa kaikkien KTK-autoilijoiden ajot ohjataan saman järjestelmän kautta, jossa varastonhallinta ja laskutus toimii ja jossa jokaisen autoilijankin taloushallinto hoidetaan näppärästi ja rautaisella ammattitaidolla – lieneekö sellaista olemassakaan? Varmasti! Myös ketjuraportointi onnistuu!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös kuljetusalan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan kuljetusyrityksen hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden kumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin.

Talenom on Suomen johtavia kuljetusalalle suunnattujen tilitoimistopalveluiden tarjoajia, johon luottaa jo yli 300 kuljetusalan yritystä ja määrä kasvaa nopeasti.

”Kyllähän yrittäjä saa paljon paremman avun, kun on kirjanpitäjä, joka ymmärtää toimialaa ja pystyy keskustelemaan samalla kielellä tärkeistä asioista.”

Jarmo Kankaanpää

Kuljetus Jarmo Kankaanpää Oy

Bussi matkatoimisto
Eevan taksi
Fennoroad
Karjalaisen rahti
Kuljetusliike Hanhela
Paakkiaho

Ota yhteyttä