fbpx

Vaadi parasta palvelua

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Kokonaisratkaisulla parhaat tehot.

Yhdistämällä huippuosaamisen ja huipputason sähköiset välineet haluamme tuottaa sinulle epätavallisen kattavaa palvelua.

Majoituspalvelut

Tarjoaako yhtiösi omassa kiinteistössä tapahtuvaa majoitusta vai toimitteko majoituspalvelun välittäjänä? Näiden käsittelyssä on eroja arvonlisäverotuksen näkökulmasta. Kokeilepa kysyä meiltä!

Ohjelma- ja oheispalvelut

Palvelukirjoosi voi kuulua mm. kuljetus-, ravintola- ja elämyspalveluita. Aina ei ole ihan yksinkertaista hahmottaa, mitä arvonlisäverokantaa eri palveluihin sovelletaan, kun toimitaan matkailualalla. Näistä juttelemme kanssasi mielellämme!

Matkanjärjestäjän palvelut

Ovatko matkanjärjestäjän eri palvelukäsitteet tuttuja, esimerkiksi palvelun välittäminen tai arvonlisäverolaissa tarkoitettu matkatoimistopalvelu? Askarruttaako sinua, sovelletaanko yrityksesi tarjoamiin palveluihin matkatoimistopalveluiden marginaaliverotusmenettelyä? Meillä asiantunteva keskustelukumppani on tukenasi.

Talenom matkailu -toimialaratkaisu on tehty sinua varten!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjät kaipaavat: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa matkailualan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi johdollekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan matkailualan yritysten hallinnolliset prosessit pitää todellakin saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Papereista ei kukaan tykkää, elleivät ne ole seteleitä. Sen vuoksi meillä on Talenom matkailu -toimialaratkaisu. Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä helppokäyttöisten sähköisten järjestelmien kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten matkailualan yritysten tarpeisiin.

 

”Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön Talenomin kanssa, järjestelmät toimivat hyvin ja yhteistyö kirjanpitäjän kanssa aina ajantasaista.

Palveluhenkisyys, asiakkaan kuuntelu ja matkailualan tuntemus luo turvallisen tunteen.

Yrityksemme taloushallinto on hyvissä käsissä.”

 

Heidi Jokela

Aurora Incoming Levi Oy

Polar Star travel
Ilveslinna
Kainuun tilausliikenne
Kemin matkailu
Lumimaa snowland
Metsähirvas
Pyhä-Luosto Travel Ltd
Ruka adventures

Ota yhteyttä