Tilitoimistopalvelut

Matkailuyrittäjälle

Talenom Matkailu on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee matkailualan arjen

Sesonkivaihtelut, vuokratyöntekijät, varaukset ja ennakkomaksut. Kaikenlaista pitää matkailualalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin matkailualan tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun siellä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Ruka adventures
Polar Star travel
Ilveslinna
Metsähirvas
Pyhä-Luosto Travel Ltd
Lumimaa snowland
Kemin matkailu

Majoituspalvelut

Tarjoaako yhtiösi omassa kiinteistössä tapahtuvaa majoitusta vai toimitteko majoituspalvelun välittäjänä? Näiden käsittelyssä on eroja arvonlisäverotuksen näkökulmasta. Kysy meiltä, me autamme.

 

Ohjelma- ja oheispalvelut

Yrityksesi valikoimaan voi kuulua muun muassa kuljetus-, ravintola- ja elämyspalveluita. Aina ei ole ihan yksinkertaista hahmottaa, mitä arvonlisäverokantaa eri palveluihin sovelletaan.

 

Matkanjärjestäjän palvelut

Ovatko palvelun välittäminen tai arvonlisäverolaissa tarkoitettu matkatoimistopalvelu käsitteenä tuttuja? Askarruttaako sinua, sovelletaanko yrityksesi tarjoamiin palveluihin matkatoimistopalveluiden marginaaliverotusmenettelyä? Me neuvomme.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa matkailualan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan matkailualan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten matkailualan yrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Matkailun ajankohtaiset

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää

Pk-sektorin liikevaihto maaliskuussa sulkutoimien myötä -1,17% pakkaselle: ”Matkailu- ja ravintola-alan romahdus ennakoitua pahempi”

Pk-yritysten liikevaihto supistui maaliskuussa -1,17% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Kolmen kuukauden tarkastelujaksolla (Q1) pk-yritysten liikevaihto kasvoi +2,24%. Keskeisistä toimialoista…
Lue lisää

Matkailualan yrittäjä, Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Matkailu

Mervi Tolonen
Mervi Tolonen
Palvelupäällikkö