fbpx

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Järjestelmistä kaikki tehot irti.

Anna meidän kartoittaa toimialasi helpoin ja tehokkain kokonaisratkaisu juuri Sinun tarpeisiisi.

LVIS

Mikä olisi fiksuin tapa varmistaa, että kaikki tulee laskutettua, että projektit jättävät katetta ja että viranomaisvelvoitteetkin tulevat hoidetuksi? Kumppaniemme kanssa olemme ajatelleet nämäkn puolestasi!

Perustajaurakointi

Grynderi tietää, kuinka paljon talon pystytykseen tarvitaan paperia. Niin mekin. Oli kysymys oman käytön alv:sta, osatuloutuksesta tai vaikka rs-kohteiden rahoitusneuvottelusta, olemme rinnallasi!

Maarakennus

Kauha maahan ja nimi lehteen? Ei meillä. Yhdessä kumppanimme kanssa huolehdimme, että yrityksesi lähtevät laskut ja tuntiyhteenvedot verottajalle muodostuvat automaattisesti – suoraan koneen hytistä!

Muut rakennustyöt

Jotkut rakentavat uutta, toiset remontoivat ja kolmannet purkavat. Kaikissa niissä tunnit on kirjattava, verottaja pidettävä tyytyväisenä – ja kannattavuudestakin tulisi pysyä kartalla. Tämän me osaamme!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös rakennusalan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä
neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan raksayrityksen hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten rakennusyritysten tarpeisiin.

Talenom on Suomen johtavia rakennusalalle suunnattujen tilitoimistopalvelujen tarjoajia, johon luottaa jo lähes 800 rakennus- ja saneerausalan yritystä ja määrä kasvaa nopeasti.

 

”Projektien tiliöinnin myötä me voidaan olla varmoja siitä, että projektit tehdään kannattavasti.”

 

Tero Huhtala

Saunatohtori Oy

Saunatohtori
Mustonen
Garantia
Lännen laatu-katto
Borelia
Lämpöykkönen

Ota yhteyttä