fbpx

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Järjestelmistä kaikki tehot irti.

Anna meidän kartoittaa toimialasi helpoin ja tehokkain kokonaisratkaisu juuri Sinun tarpeisiisi.

LVIS

Mikä olisi fiksuin tapa varmistaa, että kaikki tulee laskutettua, että projektit jättävät katetta ja että viranomaisvelvoitteetkin tulevat hoidetuksi? Kumppaniemme kanssa olemme ajatelleet nämäkn puolestasi!

Perustajaurakointi

Grynderi tietää, kuinka paljon talon pystytykseen tarvitaan paperia. Niin mekin. Oli kysymys oman käytön alv:sta, osatuloutuksesta tai vaikka rs-kohteiden rahoitusneuvottelusta, olemme rinnallasi!

Maarakennus

Kauha maahan ja nimi lehteen? Ei meillä. Yhdessä kumppanimme kanssa huolehdimme, että yrityksesi lähtevät laskut ja tuntiyhteenvedot verottajalle muodostuvat automaattisesti – suoraan koneen hytistä!

Muut rakennustyöt

Jotkut rakentavat uutta, toiset remontoivat ja kolmannet purkavat. Kaikissa niissä tunnit on kirjattava, verottaja pidettävä tyytyväisenä – ja kannattavuudestakin tulisi pysyä kartalla. Tämän me osaamme!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa, että talouden ja verotuksen lisäksi meidän on tunnettava myös rakennusalan liiketoimintaa, jotta juttutuokioista olisi yrittäjällekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelussa meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä
neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä, ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan raksayrityksen hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi. Tätä me teemme.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden asiantuntijoiden sekä parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten rakennusyritysten tarpeisiin.

Talenom on Suomen johtavia rakennusalalle suunnattujen tilitoimistopalvelujen tarjoajia, johon luottaa jo lähes 800 rakennus- ja saneerausalan yritystä ja määrä kasvaa nopeasti.

 

 

 

 

”Yhteistyömme Talenomin kanssa alkoi yrityksemme alkuvaiheista lähtien. Talenomin hyvän tavoitettavuuden ja henkilökohtaisen palvelun avulla yrityksemme on kasvanut kolmen miehen tiimistä nykyiseen 150 työntekijään. Yhteistyömme laajenee Talenom Ruotsin kanssa uuden Ruotsin tytäryhtiömme kanssa. Myös siinä Talenom on ollut mukana heti perustamisasiakirjoista lähtien. Olemme tyytyväisiä Talenomiin kumppaninamme ja kasvumme tukijana.”

 

Konsta Lioutkovski

Nord Raudoitus Oy

 

 

”Talenomin sähköinen järjestelmä on tehokas ja varsin helppo käyttää! Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta yrityksen johto tietää missä milloinkin mennään. Tärkeintä on silti asiantunteva henkilökohtainen palvelu. Kasvun myötä tarpeet muuttuvat ja välttämättä yhtiöllä ei itsellään ole kaikista talouden asioista niin syvää osaamista.”

 

Markku Nenonen

Perustava Oy

 

”Talenomilta löytyy rakennuspuolen ammattitaito, jota muilla tilitoimistoilla ei ollut taloushallinnonnäkövinkkelistä. VieskaKodin toiminnan ohjauksen integraatio on meillä merkittävässä roolissa ja ihanne tilanteessa ollaan, että asiantuntijat hoitavat kirjanpitoamme.”

 

Vesa Savolainen

Talomyynti ja rakennuspalvelu Savolainen

 

 

 

 

 

Saunatohtori
Mustonen
Garantia
Lännen laatu-katto
Borelia
Lämpöykkönen

Ota yhteyttä