Tilitoimistopalvelut

Rakennusyrittäjälle

Talenom Raksa on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee raksa-alan arjen

Lupa-asiat, suhdanteet, tellingit ja elementit. Kaikenlaista pitää raksa-alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin raksa-alan tiimissä on nimenomaan rakentamisen toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

LVIS

Mikä olisi fiksuin tapa varmistaa, että kaikki tulee laskutettua, että projektit jättävät katetta ja että viranomaisvelvoitteetkin tulevat hoidetuksi? Kumppaniemme kanssa olemme ajatelleet nämäkin puolestasi.

 

Perustajaurakointi

Grynderi tietää, kuinka paljon talon pystytykseen tarvitaan paperia. Niin mekin. Oli kysymys oman käytön alv:sta, osatuloutuksesta tai vaikka rs-kohteiden rahoitusneuvottelusta, olemme apunasi.

 

Maarakennus

Yhdessä kumppanimme kanssa huolehdimme, että yrityksesi lähtevät laskut ja tuntiyhteenvedot verottajalle muodostuvat automaattisesti. Ne voi lähettää vaikka suoraan koneen hytistä.

 

Muut rakennustyöt

Jotkut rakentavat uutta, toiset remontoivat ja kolmannet purkavat. Kaikissa niissä tunnit on kirjattava, verottaja pidettävä tyytyväisenä – ja kannattavuudestakin tulisi pysyä kartalla.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa raksa-alan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan raksa-alan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa

Ota yhteyttä

Raksan ajankohtaiset

Talenom Raksan asiantuntemus auttaa rakentajaa menestymään

Rakennustyömaita perustetaan ja urakoita käynnistetään. Yhdessä kohteessa saatetaan tehdä vasta valuja, toisaalla viimeistellään jo pintoja. Kolmannessa kohteessa käydään ehkä hoitamassa…
Lue lisää

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää
Uutinen placeholder

Pk-yritykset kasvoivat kiivaasti ensimmäisen vuosineljänneksen – rakennusalan maaliskuu peräti +34,7 %

Pk-yritykset jatkoivat erinomaista kasvuaan maaliskuussa. Yritysten liikevaihto oli maaliskuussa 12,1 % parempi kuin edellisvuonna. Kolmen kuukauden tarkastelujaksolla liikevaihto kasvoi 13,4…
Lue lisää

Raksayrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Raksa

Marjut Kärnä
Marjut Kärnä
Yksikönpäällikkö