Tilitoimistopalvelut

Ravintolayrittäjälle

Talenom Ravintola on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee ravintola-alan riemut ja rasitteet

Lupa-asiat, sesongit, maksut ja no showt. Kaikenlaista pitää ravintola-alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin ravintola-alan tiimissä on nimenomaan ravintolan toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Skiffer restaurant
Mcdonalds
Popino
Paimelan Ranch
Brander
Paronin saluunat Oy
Aitoleipä
Pub sirdie

Lounasravintolat

Sinä tiedät, miten lounaan esillepano vaikuttaa menekkiin, mistä ruuan kate syntyy ja mitä on hävikin kanssa painiminen. Mekin tiedämme. Tiedämme myös jotain ravintolapuolen taloudesta, verotuksesta ja järjestelmistä.

À la carte – ravintolat

Annoksen tekeminen on tarkkaa työtä. Se on sinun vahvuutesi. Kaiken muun pitää taipua sen ympärille, kuten pöytävaraukset, oikea lasku oikealle asiakkaalle ja oikeat ihmiset työvuoroissa oikeaan aikaan. Meidän vahvuutemme on taloushallinto.

Pikaruokaravintolat

Oletko koskaan laskenut, paljonko saat voittoa per istumapaikka? Tiedätkö, montako asiakasta pitää käydä päivässä tai mikä on kannattavin annos? Me käytämme aikaamme siihen, että mietimme näitä sinun puolestasi.

Anniskeluravintolat

Terassikauden jälkeen on hiljaista ennen pikkujoulusesonkia. Kulut pitäisi saada sesonkien välillä kuriin. Järkevällä suunnittelulla maksuvalmius säilyy hyvänä myös kiireisen kauden ulkopuolella.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että kolmea asiaa yrittäjä kaipaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa ravintola-alan talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös alan liiketoimintaa. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan ravintola-alan hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten ravintola-alan yrittäjien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Ravintola-alan ajankohtaiset

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää

Onko korona vaikeuttanut liiketoimintaasi – miten se näkyy tilinpäätöksen laadinnassa?

  Viimeinen vuosi koronapandemian kourissa on saattanut vaikeuttaa yrityksesi liiketoimintaa merkittävällä tavalla. Tilinpäätös päättyneeltä tilikaudelta on nyt työn alla taloushallinnon…
Lue lisää

Pk-sektorin liikevaihto maaliskuussa sulkutoimien myötä -1,17% pakkaselle: ”Matkailu- ja ravintola-alan romahdus ennakoitua pahempi”

Pk-yritysten liikevaihto supistui maaliskuussa -1,17% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Kolmen kuukauden tarkastelujaksolla (Q1) pk-yritysten liikevaihto kasvoi +2,24%. Keskeisistä toimialoista…
Lue lisää

Ravintolayrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Ravintola

Jani Heiskanen
Jani Heiskanen
Palvelupäällikkö
Satu Kanerva
Satu Kanerva
Palvelupäällikkö