fbpx

Vaadi parasta palvelua!

Toimialasi osaavin, helpoin & toimivin kumppani taloushallintoon.

Kokonaisratkaisulla parhaat tehot.

Yhdistämällä huippuosaamisen ja huipputason sähköiset välineet haluamme tuottaa sinulle epätavallisen kattavaa palvelua.

Yhdistykset

Yhdistykset – ihanan haastava kenttä! Toiset miettivät yleishyödyllisyyden säilyttämistä, toiset varainhankintaa. Lasketaanko tämä taikka tuo elinkeinotoiminnaksi? Pitääkö hakeutua alviin? Kysypä meiltä, niin alkaa selvitä!

Säätiöt

Onko säätiölain mukainen vuosiselvitys sinulle tuttua huttua? Jos vastasit kyllä, meillä on jotain yhteistä! Se on meidän työtämme, ja voimme auttaa sinua siinä! Keskustelemme myös mielellämme vaikkapa varainhoito-, sijoitus- tai liiketoiminnastasi.

Liitot

Liittojen intohimo on ajaa jäsentensä asiaa ja hankkia heitä lisää. Jotta kaikki saatavissa oleva energia voidaan käyttää olennaiseen, talouden ja järjestelmän pitää toimia kuin Pendolinon toiletti. Meillä siihen on sekä taidot että tahto!

Talenomin yhdistys- ja säätiö -toimialaratkaisu on tehty sinua varten!

Me Talenomilla olemme huomanneet, että järjestöt kaipaavat kolmea asiaa: Ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa yhdistysten ja säätiöiden talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös niiden toimintaa, jotta juttutuokioista olisi johdollekin jotain hyötyä. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkokielistä neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan yhdistysten ja säätiöiden hallinnolliset prosessit pitää aikuisten oikeasti saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Papereista ei kukaan tykkää, elleivät ne ole seteleitä. Sen vuoksi meillä on Yhdistys ja säätiö -toimialaratkaisu. Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten yhdistysten ja säätiöiden tarpeisiin.

”Erittäin ammattitaitoisia asiantuntijoita, aina erinomaista ja nopeaa palvelua.

Lisäksi ohjelmisto on käyttäjäystävällinen, selkeä ja hyvä.”

Hanna Siegfried

Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö

Betesda-säätiö
Finanssiala
Keski-Suomen muistiyhdistys ry
Osakesäästäjien keskusliitto
Rakli
Sairaalaklovnit

Ota yhteyttä