Tilitoimistopalvelut

Yhdistyksille ja säätiöille

Talenom Yhdistys ja säätiö on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee yhdistysten ja säätiöiden arjen

Verovapaus, avustusraportit, jäsenrekisteri ja säätiölaki. Kaikenlaista pitää alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin Yhdistys ja säätiö -tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Finanssiala
Betesda-säätiö
Keski-Suomen muistiyhdistys ry
Osakesäästäjien keskusliitto
Rakli
Sairaalaklovnit

Yhdistykset

Toiset miettivät yleishyödyllisyyden säilyttämistä, toiset varainhankintaa. Lasketaanko tämä taikka tuo elinkeinotoiminnaksi? Pitääkö hakeutua alviin? Kysy meiltä.

 

Säätiöt

Onko säätiölain mukainen vuosiselvitys sinulle tuttu? Jos vastasit kyllä, voimme auttaa sinua. Keskustelemme mielellämme myös vaikkapa varainhoito-, sijoitus- tai liiketoiminnastasi.

 

Liitot

Liittojen intohimo on ajaa jäsentensä asiaa ja hankkia heitä lisää. Jotta kaikki saatavissa oleva energia voidaan käyttää olennaiseen, talouden ja järjestelmän pitää toimia. Meillä siihen on sekä taidot että tahto.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että taloushallinnolta kaivataan kolmea asiaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa yhdistysten ja säätiöiden talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös ala. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan yhdistysten ja säätiöiden hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten yhdistysten ja säätiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Yhdistysten ja säätiöiden ajankohtaiset

Vinkkejä tilitoimiston valintaan

  Sopivan tilitoimiston valinta voi olla yrittäjälle haastavaa. Taloushallinnon asiat eivät ole kaikille yrittäjille varsinkaan yrittäjyyden alkumetreillä päivänselviä asioita. Olisi…
Lue lisää

Pk-yrittäjän vero- ja lakiuutiset: elokuu 2020

VEROTUKSEN UUTISIA AJANKOHTAISTA Arvonlisäveron erityisjärjestelmä laajenee Verohallinto tiedottaa, että arvonlisäveron erityisjärjestelmä eli Mini One Stop Shop laajenee One Stop Shop…
Lue lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Yhdistys ja säätiö

Pirjo Kotisaari
Pirjo Kotisaari
Palvelupäällikkö
Suvi Haapakoski
Suvi Haapakoski
Palvelupäällikkö