Tilitoimistopalvelut

Yhdistyksille ja säätiöille

Talenom Yhdistys ja säätiö on perustettu sinua varten. Tunnemme toimialasi, puhumme kanssasi samaa kieltä ja hoidamme paperihommat puolestasi.

Tiimi tuntee yhdistysten ja säätiöiden arjen

Verovapaus, avustusraportit, jäsenrekisteri ja säätiölaki. Kaikenlaista pitää alalla tietää ja tuntea. Onneksi ei tarvitse pähkäillä asioita yksin – Talenomin taloushallinnon asiantuntijat auttavat. Talenomin Yhdistys ja säätiö -tiimissä on nimenomaan tämän toimialan erikoisosaamista. Asioiden hoitaminen tilitoimiston kanssa on helppoa, kun toisessa päässä ymmärretään alan arkea ja sanastoa.

Finanssiala
Betesda-säätiö
Rakli
Sairaalaklovnit

Yhdistykset

Toiset miettivät yleishyödyllisyyden säilyttämistä, toiset varainhankintaa. Lasketaanko tämä taikka tuo elinkeinotoiminnaksi? Pitääkö hakeutua alviin? Kysy meiltä.

 

Säätiöt

Onko säätiölain mukainen vuosiselvitys sinulle tuttu? Jos vastasit kyllä, voimme auttaa sinua. Keskustelemme mielellämme myös vaikkapa varainhoito-, sijoitus- tai liiketoiminnastasi.

 

Liitot

Liittojen intohimo on ajaa jäsentensä asiaa ja hankkia heitä lisää. Jotta kaikki saatavissa oleva energia voidaan käyttää olennaiseen, talouden ja järjestelmän pitää toimia. Meillä siihen on sekä taidot että tahto.

Me Talenomilla olemme huomanneet, että taloushallinnolta kaivataan kolmea asiaa; ammattitaitoa, asiakaspalvelua ja automatiikkaa. Olemme myös huomanneet, että perustaso ei riitä.

Ammattitaito tarkoittaa yhdistysten ja säätiöiden talouden ja verotuksen osaamista, mutta sen lisäksi meidän on tunnettava myös ala. Asiakaspalvelun suhteen meiltä odotetaan ystävällisen tervehdyksen lisäksi selkeäsanaista neuvontaa kinkkisissä kysymyksissä. Ja automaatioksi ei riitä automaattinen puhelinvastaaja, vaan yhdistysten ja säätiöiden hallinnolliset prosessit pitää saada hiottua kustannustehokkaiksi.

Yhdessä toimialaan erikoistuneen kirjanpitoyksikön, alan työehtosopimuksiin vihkiytyneiden palkanlaskijoiden, erityiskysymyksiin varautuneiden toimiala-asiantuntijoiden sekä alan parhaiden järjestelmäkumppaneiden kanssa olemme kasanneet ainutlaatuisen paketin suomalaisten yhdistysten ja säätiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Toimiala - Yhdistys ja säätiö

"*" näyttää pakolliset kentät

Suvi Haapakoski
Suvi Haapakoski
Palvelupäällikkö

Yhdistysten ja säätiöiden ajankohtaiset

Toimintasuunnitelma euroiksi – aika budjetoida

Järjestöjen taloutta on tärkeää suunnitella ja laatia tuloille ja menoille suunnitelma eli budjetti. Budjetin laadinta on usein järjestöjen säännöissä mainittu…
Lue lisää

Palvelu punnitaan vaikeissa hetkissä

Ulla Haralalla on pitänyt viime aikoina kiirettä. Hämeenmaan Sydänpiirin toiminnanjohtajan työnkuva muuttui, kun Hämeenmaan ja Etelä-Pohjanmaan sydänpiirit sulautettiin yhteen. Sydän-Suomen…
Lue lisää

Viisi vinkkiä sujuvaan STEA raportointiin

STEA-avustusten käytön seuranta kannattaa aloittaa heti, kun avustuspäätös on saatu. Kun seuraat avustusten käyttöä aktiivisesti, näet kuukausittain missä mennään ja…
Lue lisää
talenom_tilitoimisto_hr

Onko sinullakin kiire?

Koetko itsesi kiireiseksi? Oletko koskaan pohtinut, onko kyseessä oikeasti, siis aikuisten oikeasti kiire vai onko kiireen tunne harhauttanut sinut uskomaan,…
Lue lisää