fbpxDigitaaliset palvelut | Talenom

Digitaaliset palvelut

Talenom on edelläkävijä taloushallinnon digitalisoinnissa ja siihen liittyvässä teknologisessa
osaamisessa. Ohjelmistot ovat Talenomin Digitaaliset palvelut -yksikön kehittämiä ja ylläpitämiä.
Ne muodostavat yhdessä tilitoimistopalveluiden kanssa pitkälle automatisoidut 
sähköiset taloushallinnon prosessit.

Digitaaliset palvelut -yksikkö sijaitsee Oulussa ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 60 alansa huippuammattilaista. Talenom on digitalisaation keihäänkärjessä toteuttamassa entistä ketterämpää, 
reaaliaikaisempaa ja läpinäkyvämpää taloushallintoa. 

 

 

Digitalisaation merkitys on yrityksen kasvulle erittäin suuri, joten digiyksikköön haetaan jatkuvasti uusia ICT-alan osaajia erilaisille urapoluille. Digitaaliset palvelut ovat kiinteä osa Talenomin toimintaa, joten meillä yhdistyy vakavaraisen kasvavan yrityksen ja ketterän ICT-toimijan monet hyvät puolet. Toimintaideologiamme perustuu ihmislähtöiseen yksilölliseen johtamiseen, joka on johtanut meidät Great Place To Work suurten yritysten sarjan kärkisijoituksille ja henkilöstömme ääni ohjaa meitä jatkuvasti parempaan työilmapiiriin.

”Tilitoimistoala mielletään usein konservatiiviseksi ja yllätyksettömäksi. Meillä Talenomilla asiat ovat todellakin toisin. Digitalisaatio ja uudet innovaatiot tuovat jokaiseen päiväämme jotain uutta ja ihmeellistä. On erityisen hienoa ja etuoikeutettua olla mukana kehittämässä asiakkaillemme ja itsellemme parempaa huomista!” 

Mitä me teemme?

Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme uusimpien teknologioiden avulla, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan digitalisaation viimeisimpien megatrendien toteutumiseen.

Koska Talenomin digitaaliset palvelut -yksikkö on täysiverinen ohjelmistotalo, meillä on tuotekehityksen ja 
palveluiden parissa lukuisia: 

  • erilaisia teknisiä rooleja junior ohjelmistosuunnittelijasta järjestelmäarkkitehtiin 
  • monia ohjaavia rooleja tiiminvetäjistä tuotepäälliköihin
  • asiantuntiarooleja tuotetuesta ohjelmistointegraatioiden kautta laitetukeen ja järjestelmäasiantuntijuuteen 


Meidän jokaisessa tehtävässä saat aktiivista couchausta ja voit valita sinulle sopivia koulutuksia sekä pääset kouluttamaan meille asioita, jotka ovat sinulla jo hyvin hallussa.

”Digiyksiköstä löytyy monia hienoja uratarinoita, joissa kirjanpidon ja palkanlaskennan osaamista pystyy hyödyntämään sovellustuessa ja ohjelmistokehityksessä. Tämä on tärkeää, koska tuemme ja teemme ohjelmistoja saman alan ammattilaisille. Myös asiakasnäkökulma on ehtinyt tulla tutuksi käytännön työn kautta”

Mikä on meidän joukkueen salaisuus?

Luomme ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita tiiviissä yhteistyössä talouden ammattilaisten kanssa, joten hankalimpaankin kysymykseen löytyy vastaus kollegalta. 

Talenomin palveluiden lähtökohtana on tarjota asiakkailleen mahdollisuus iloita yrittämisen tuomasta vapaudesta ja sama henki näkyy digitaalisten palveluiden kehittämisessä, mikä näkyy etätyömahdollisuuksissa ja avoimen neuvottelevassa tavassa tehdä töitä.

Tiimityö ja tiimien välinen työ ovat joukkuelaji, missä jokaisella yksilöllä on merkittävä rooli, joten huolehdimme että jokainen meistä pääsee loistamaan osana menestyvää joukkuetta. Olemme sitä mieltä, että jokainen yksilöllinen persoona on rikkautta ja haluamme korostaa kaikkien yksilöllisiä vahvuuksia, mikä vahvistaa koko joukkueen osaamista ja persoonaa.

” Parasta on digiyksikkömme mahtava yhteishenki ja rento meininki, meillä on täällä hauskaa! Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja auttavat toisiaan. Täällä työskentelee huippuammattilaisia; kaikkiin tilanteisiin löytyy tietämystä ja asiantuntemusta, jolloin mahdolliset haasteetkin ratkaistaan vauhdilla yhdessä.”

Tule rohkeasti mukaan täyttämään osaamisalueesi avainroolia, joka varmistaa yrittämisen ilon kasvamisen tulevinakin vuosina!

"Digitaalisuus on oikeastaan se miksi mä oon Talenomilla töissä."

Olli-Pekka, tuotepäällikkö

Katso videoita
"Talenomilla tuetaan urapolkuja monipuolisesti."

Piia, yksikön johtaja

Katso video

Header-kuva