Talenom taklaa tilitoimistoyrittäjän murheet

Tilitoimistoala muuttuu, tehdään muutos yhdessä

Tilitoimistojen arki muuttuu ja järjestelmät muuttuvat, mutta samalla muuttuu moni muukin asia, kuten palvelutuote, kirjanpitäjän työnkuva ja työmenetelmät. Julkishallinnon suunnalta tulevat muutoksetkaan eivät näytä loppuneen. Moni tilitoimistoyrittäjä on todennut, että aikaa asiakkaille ja henkilöstölle jää enemmän kun liittyy Talenomin joukkueeseen. Ja onhan muutoksen polkuakin mukavampi kulkea yhdessä!

 

 

Toimivat työkalut kaikkien käytössä

Nykyaikainen tilitoimisto tarvitsee nykyaikaiset työkalut. Talenomilla ei tarvitse murehtia ohjelmistojen kanssa, koska ohjelmistokehitysporukkamme ratkaisee ongelmat puolestasi. Oman ohjelmistokehityksemme ansiosta teemme ketterästi juuri sellaisia ohjelmistoja, joita asiantuntijamme ja asiakkaamme tarvitsevat. Ja koska ohjelmistot ovat omiamme, teknisen tuen saat tietysti suoraan saman katon alta.

 

Huolenpitävässä tilitoimistossa henkilöstö voi hyvin

Henkilöstön hyvinvointi on Talenomilla totta muutakin kuin juhlapuheissa – välittäminen on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Iso joukko työkavereita on tiukan paikan tullen apuna, ja asiantuntijoita sekä osaamista löytyy joka lähtöön. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut; monipuoliset koulutusmahdollisuudet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden lomailla Talenomin loma-asunnoissa Suomessa ja ulkomailla. Ei siis ihme, että meillä työntekijät viihtyvät.

 

Miltä kuulostaa? Olisko sinun yrityksesi aika hypätä Talenomin matkaan? Sinä voit jatkaa Talenomin palveluksessa tai halutessasi tehdä jotain ihan muuta. Joka tapauksessa voit luottaa siihen, että henkilöstöstäsi ja asiakkaistasi pidetään Talenomilla hyvää huolta. Sinä päätät, kuinka menestyksekkäästi yrityksesi matka jatkuu.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kirsi Savolainen
Kirsi Savolainen
Yrityskauppaneuvottelija