fbpx

Talenom Espoo Leppävaara

Bertel Jungin aukio 5, 02600 Espoo

Puhelinnumero: 0207 525 000

Yrittäjä

Sirpa Hyvönen

040 5511 763 sirpa.hyvoneni@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Espoo Leppävaara

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

Talenomin yrittäjävetoinen Espoon Leppävaaran toimisto sijaitsee kauppakeskus Sellon vieressä Alberga Business Parkissa. Toimistolle on helppo tulla omalla autolla ja pihassa on ilmaisia asiakaspysäköintipaikkoja. Julkiset kulkuyhteydet ovat myös erinomaiset, esimerkiksi Leppävaaran juna-asemalta on vain 200 metrin kävelymatka toimistolle.

Talenomin loistavien tilitoimistopalveluiden lisäksi yrittäjä tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista neuvontaa ja tukea kohti menestyksekkäämpää liiketoimintaa. Soita ja varaa aika päivittäin klo. 9 – 17 ilmaiseen taloushallinnan kartoitukseen.

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä