fbpx

Talenom Espoonlahti

Ulappakatu 1, 02320 Espoo

Puhelinnumero: 040 774 1519

Yrittäjä

Janne Paavola

040 774 1519 janne.paavola@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Espoonlahti

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

Talenomin yrittäjävetoinen Espoonlahden toimisto sijaitsee Espoonlahden Ulappatorilla, kauppakeskus Lippulaivaa vastapäätä. Talenomin kattavien tilitoimistopalveluiden ja ison organisaation tuen lisäksi yrittäjä tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista liiketoiminnan sparrausta ja myyntivalmennusta. Soita ja varaa aika päivittäin klo. 9 – 21 ilmaiseen taloushallinnan kartoitukseen.

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä