fbpx

Talenom Järvenpää

Emalitehtaankatu 5C, Järvenpää (Myllytien puolella)

Yrittäjä

Samuli Rousi

0207 525 740 samuli.rousi@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Järvenpää

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

Talenomin loistavien tilitoimistopalveluiden lisäksi paikallisyrittäjä Samuli tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja valmennusta kohti menestyksekkäämpää liiketoimintaa. Toimisto sijaitsee kadun varrella omalla sisäänkäynnillä. Toimiston vieressä on 2 tunnin ilmaisia pysäköintipaikkoja.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Referenssit

”Vihdoin meillä on sellainen kirjanpitäjä jota olemme kaivanneet aina”

Me-Perustukset Oy (Tuija Kujala)

”Taloushallintoon käyttämäni työaika on pudonnut kymmenesosaan aiemmasta”

AN-ROC Oy, Antti Rokka

”Yllätyksekseni olen huomannut että Talenom isona tilitoimistona tarjoaa henkilökohtaisempaa palvelua ja pitää minusta parempaa huolta kuin aiempi pieni toimisto. Voin olla levollisin mielin kun tiedän että asiat ovat kunnossa ja jokaiseen puutokseen tartutaan heti.”

Noviaali Hyötyajoneuvot Oy, Tomi Tuominheino

Ota yhteyttä