fbpxTilitoimisto Kajaani

Talenom Kajaani

Timperintie 13 A, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 0207 525 370

Faksi: 0207 525 371

Asiakkaat ja myynti

Toimistonjohtaja
Tarja Kärkkäinen
0207 525 375
tarja.karkkainen@talenom.fi

Vero- ja lakipalvelut

Asiantuntija
Juha Aatsinki
0207 525 206
juha.aatsinki@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Kajaani

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Kajaanin toimistomme on palvellut asiakkaitamme jo lähes 20 vuotta. Toimistolle on helppo osata ja pihalla on hyvin parkkitilaa.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

Referenssit

"Parasta palvelua ikinä.
Asiat hoituu eikä tarvitse uhrata omia voimavaroja sellaiseen mitä ei osaa, vaan voi vapaasti keskittyä siihen minkä parhaiten taitaa."
Siivouspalvelut Helena & Tytöt (Helena Rusanen)

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto