fbpx

Talenom Kajaani

Timperintie 13 A, 87400 Kajaani

Puhelinnumero: 0207 525 375

Asiakkaat

Toimistonjohtaja

Tarja Kärkkäinen

0207 525 375 tarja.karkkainen@talenom.fi

Myynti

Myyntijohtaja

Harri Heiskanen

0207 525 667 Harri.Heiskanen@talenom.fi

Vero- ja lakipalvelut

Asiantuntija

Juha Aatsinki

0207 525 206 juha.aatsinki@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Kajaani

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

Kajaanin toimistomme on palvellut asiakkaitamme jo lähes 20 vuotta. Toimistolle on helppo osata ja pihalla on hyvin parkkitilaa.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Referenssit

”Parasta palvelua ikinä.
Asiat hoituu eikä tarvitse uhrata omia voimavaroja sellaiseen mitä ei osaa, vaan voi vapaasti keskittyä siihen minkä parhaiten taitaa.”

Siivouspalvelut Helena & Tytöt (Helena Rusanen)

Ota yhteyttä