fbpx

Talenom Kirkkonummi

Purotie 1, 02400 Kirkkonummi

Puhelinnumero: 050 408 1404

Asiakkaat ja myynti

Yrittäjä

Katja Dahl

050 408 1404 katja.dahl@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Kirkkonummi

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

Talenomin yrittäjävetoinen Kirkkonummen toimisto sijaitsee Munkinmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tarjoamme yrittäjille inhimillisen lähestymistavan taloushallinnon ratkaisuihin. Talenomin kattavien tilitoimistopalveluiden ja ison organisaation tuen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista liiketoiminnan sparrausta ja myyntivalmennusta suurella sydämellä, yrittämisen ilo keskiössä.
Älä jää yksin, olemme täällä sinua varten. Soita ja varaa aika ilmaiseen taloushallinnan kartoitukseen.

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä