Talenom Lempäälä

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

Puhelinnumero: 044 3550039

Yrittäjä
Jaana Alander
044 3550039

Talenom - Tilitoimisto Lempäälä

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Talenomin yrittäjävetoinen Lempäälän toimisto sijaitsee Pirkanmaan vetovoimaisimmassa maamerkissä, Ideaparkissa, suoraan Prisman yläpuolella. Talenomin mahtavien tilitoimistopalveluiden lisäksi yrittäjä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia neuvonta-, koulutus-, ja liiketoiminnan kehityspalveluja. Soita ja varaa aika ilmaiseen taloushallinnon kartoitukseen, vaikka heti seuraavan ostosreissun yhteyteen.  Nähdään pian ja käydään yhdessä läpi miten voin olla avuksi!

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

Referenssit

"Yritykselleni myönnettiin Suomen Vahvimmat AA- sertifikaatti ja ymmärsin, että minun täytyy olla supertyytyväinen itseeni ja yritykseeni. Uskon vahvasti, että tähän sertifikaatin saamiseen on auttanut myös tilitoimiston vaihto ja suosittelen sydämellisesti kaikille yrittäjille Jaana Alanderia Talenomilta. Ammattitaitoa sydämellä."
Kiinteistönvälitys Pilari Oy LKV (Esti Männistö, yrittäjä)

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto