Talenom Muurame

Muuramentie 35 a, 40950 Muurame

Puhelinnumero: 044 528 3826

Myynti

Yrittäjä
Anne Kirvesmäki
044 528 3826
anne.kirvesmaki@talenom.fi
Yrittäjä
Harry Kirvesmäki
044 072 8749
harry.kirvesmaki@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Muurame

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Talenomin yrittäjävetoinen toimisto sijaitsee Muuramen keskustan tuntumassa, Y4 -yrittäjyystalolla. Saapuminen Muuramen toimistolle on helppoa ja ilmaista pysäköintitilaa talon edustalla on reilusti. Pysäköinti on mahdollista myös isommallakin autolla.

Talenomin laajan tilitoimistopalvelukokonaisuuden lisäksi yrittäjät tarjoavat asiakkailleen tukea liiketoiminnan eri vaiheisiin, helposti ja lämmöllä.
Soita ja varaa aikasi maksuttomaan taloushallinnon kartoitukseen. Nähdään pian ja käydään yhdessä läpi kuinka voimme olla avuksi!
 

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

Header-kuva

Ota yhteyttä

Franchising lomake