fbpx

Talenom Muurame

Punasillantie 5, 40950 Muurame

Puhelinnumero: 044 528 3826

Myynti

Yrittäjä

Anne Kirvesmäki

044 528 3826 anne.kirvesmaki@talenom.fi

Yrittäjä

Harry Kirvesmäki

044 072 8749 harry.kirvesmaki@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Muurame

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

 

Talenomin yrittäjävetoinen toimisto sijaitsee kesällä 2019 valmistuneessa Muuramen Suuntamerkissä. Suuntamerkki on osa Punasillan teollisuusaluetta ja sijainniltaan valtatie 9 välittömässä läheisyydessä. Saapuminen Muuramen toimistolle on helppoa. Pysäköinti on veloituksetonta ja mahdollista myös isommallakin autolla.

 

Talenomin kattavien tilitoimistopalveluiden ja ison organisaation tuen lisäksi yrittäjät tarjoavat asiakkailleen henkilökohtaista tukea liiketoiminnan eri vaiheissa, aina yrityksen perustamisesta alkaen. Palvelemme arkisin 7-22 ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Soita ja varaa aikasi ilmaiseen taloushallinnon kartoitukseen, mietitään yhdessä yrityksenne tarpeiden pohjalta paras palvelukokonaisuus juuri teille. Autamme enemmän ja yllätämme positiivisesti!

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä