Talenom Nurmijärvi

Kiljavantie 3, 05200 Rajamäki (Nurmijärvi)

Puhelinnumero: 0207 525 000

Yrittäjä
Anne Backman
020 752 5660
anne.backman@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Nurmijärvi

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Talenomin yrittäjävetoinen Nurmijärven toimisto sijaitsee Rajamäen keskustassa linja-autoaseman kupeessa. Toimistolle on helppo tulla sekä omalla autolla että bussilla, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Toimisto on auki sopimuksen mukaan.

Talenomin loistavien tilitoimistopalveluiden lisäksi yrittäjä tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista neuvontaa, valmennusta ja tukea kohti menestyksekkäämpää liiketoimintaa. Soita ja varaa aikasi ilmaiseen taloushallinnon kartoitukseen, mietitään yhdessä yrityksesi tarpeiden pohjalta mitä taloushallinnon kumppaniltasi haluat, millaisin ratkaisuja ja hyötyjä voimme Talenomin moderneilla toimintatavoilla tarjota yrityksellesi. Betjäning även på svenska. Service available also in English.

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

Header-kuva

Ota yhteyttä

Franchising lomake