Tilitoimisto Suomussalmi

Talenom tarjoaa kattavat tilitoimistopalvelut pk-yritykselle ja taloudestasi huolehtii oma nimetty kirjanpitäjä. Kirjanpito, myyntilaskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta ja konsultointipalvelut – meiltä saat kaikki.
Tilitoimistopalvelut

Kirjanpito

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Asiakkaalle asioiden hoitamisen pitää olla helppoa, ja tarvittava tieto ja aineisto tulee saada vaivattomasti kirjanpitoon. Hyvin hoidettu kirjanpito tuottaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Suurin osa kirjanpitoaineistosta kertyy automaattisesti tai niin, että Talenomin oma kirjanpitäjä saa sen helposti käyttöönsä. Kaikki aineisto asiakkaan ja Talenomin välillä voidaan toimittaa sähköisesti.

Talenomin omat kirjanpitäjät neuvovat ja auttavat asiakasta. Palvelu on henkilökohtaista ja sujuvaa, kun asiakas on kirjanpitäjälle tuttu. Äkillisissä ongelmissa asiakkaan tukena on asiakaspalvelukeskus, joka auttaa arkisin aamuvarhaisesta iltamyöhään.

”Yhteistyömme Talenomin kanssa on ollut sujuvaa ja kulkenut hyvässä hengessä. Meille nimetty kirjanpitäjä vastaa kysymyksiimme välittömästi ja asiantuntemuksella niinkuin olisi yksi meistä. Tunnemme olevamme hyvissä käsissä.”

TEec Oy, Tapani Tuomikoski

Talenom Online – sähköinen taloushallinnon palvelu

Talenom Online on markkinoiden helppokäyttöisin ja selkein sähköinen taloushallinnon palvelu. Monipuolinen taloushallinnon raportointi ja pitkälle automatisoidut prosessit säästävät asiakkaalta taloushallinnon rutiineihin tarvittavaa aikaa.

Talenom Online mahdollistaa täysin paperittoman toiminnan ja tekee vierailut yrityksen verkkopankissa lähes tarpeettomiksi.

Talenom Onlinesta tilattavat palvelut

• Tulosraporttien lukeminen ja toimialavertailu
• Osto- ja matkalaskujen hyväksyntä sekä maksaminen
• Myyntilaskujen laatiminen ja lähettäminen
• Myyntisaatavien seuraaminen ja periminen
• Palkkatietojen ilmoittaminen
• Kirjanpitoaineiston katseleminen

”Olen kokenut Talenomin luotettavaksi kumppaniksi koko yrittäjäurani aikana. Erityisesti arvostan Talenomin sähköisiä palveluja. Kaikki laskuista, palkoista ja kirjanpitoaineistosta raportteineen löytyvät verkkopalvelusta ja ovat helposti käytettävissä.”

Iisalmen Priima apteekki, Eija Kari

Talenom App – helppokäyttöinen mobiilisovellus

Talenom Online Mobiili App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jonka keskeiset toiminnot ovat aineiston toimitus ja matkalaskut.

Aineiston toimitus

Talenom Online Mobiili App -mobiilisovelluksen avulla asiakas voi siirtää kuitit osaksi kirjanpitoaineistoa matkapuhelimella. Sovelluksella voi toimittaa Talenomin kirjanpitoon:

• Luottokorttikuitteja
• Pankkikorttikuitteja
• Itse maksettujen ostosten kuitteja
• Muuta kirjanpitoaineistoa

talenom hero

Palkanlaskenta

Talenomin palkanlaskentapalvelulla asiakas voi hoitaa työntekijöiden palkanlaskenta- ja palkanmaksupalvelut sekä maksaa viranomaisille ja muille sidosryhmille tarpeelliset ilmoitukset ja maksut. Palkkatiedot asiakas voi ilmoittaa kätevästi Talenom Onlinen Palkat -toiminnon avulla.

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä toimintoja. Monen ihmisen sujuva arki on kiinni siitä, että palkka tulee oikein ja ajallaan, joten palkkojen kanssa on syytä olla todella tarkkana. Kun työn tekee taloushallinnon ammattilainen, voi luottaa siihen, että palkat ovat tileillä silloin kun pitää, ja keskittyä itse yrityksen kehittämiseen.

”Olemme olleet tyytyväisiä sujuvaan yhteistyöhön ja yhteyshenkilöihin, jotka hoitavat työnsä ammattitaitoisella otteella. Homma toimii ja kysymyksiin saa aina vastaukset luotettavasti.”

F-Musiikki Oy, Timo Sahlström

Yrittäjän opas – näin optimoit verosi

Oppaassa käsittelemme mm. yrittäjän henkilökohtaista verotusta, yrityksen tuloverotusta, sekä varojen jakamista yrityksessä.

 

Lisäpalvelut

Kattavien tilitoimistopalvelujen lisäksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla
asiantuntijapalveluilla ja rahoituspalveluilla.

Konsultointipalvelut

Talenom tarjoaa kaikki erityisasiantuntijapalvelut saman katon alla. Näitä ovat muuan
muassa juridiikan-, verotuksen- ja talouden konsultointipalvelut.

Rahoituspalvelut

Talenom tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hoitaa tarvitsemansa rahoituspalvelut osana
tavanomaisia taloushallinnon rutiineja. Talenomin Rahoituspalvelu tarjoaa asiakasyrityksille
joustavaa myyntilaskujen rahoitusta, erämaksupalvelua ja yrityslainaa.

Keskuskatu 16, 89600 Suomussalmi

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

 

Talenomin tilitoimistopalvelut tiivistetysti

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Palkkatiedot löytyvät Talenom Online -palvelusta.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Toimialavertailun avulla voit seurata yrityksesi kehittymistä suhteessa toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on mobiilisovellus, jolla asiakas voi toimittaa taloushallinnon aineistoa Talenomille.

Puhelinnumero: 0207 525 000

Heli Seppänen

Toimistonjohtaja

Tanja Korpilauri

Aluejohtaja, myynti

Juha Aatsinki

Juha Aatsinki

Talous- ja rahoitusasiantuntija, HTM

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Yleisesittely

Talenom on tilitoimistoalan edelläkävijä. Taloushallinnon rutiinien automatisointi antaa meille aikaa henkilökohtaiseen palveluun – huolenpito asiakkaasta on Talenomilla kunnia-asia. Vahva osaaminen eri toimialoista tarkoittaa, että puhumme yrittäjien kanssa samaa kieltä. Yrittäjä voi keskittyä yritykseensä, me hoidamme loput. Löydät Talenomin tilitoimistot ja franchising-toimipisteet laajasti ympäri Suomen. Lisäksi meillä on useita toimipisteitä Ruotsissa ja Espanjassa.