Talenom Tampere

Finlaysoninkuja 21, 33210 Tampere

Puhelinnumero: 0207 525 000

Faksi: 0207 525 551

Asiakkaat

Johtaja, tilitoimistopalvelut Tampere
Maarit Haapanen
020 7525 044
maarit.haapanen@talenom.fi

Myynti

Aluejohtaja
Tuomas Holappa
0207 525 587
tuomas.holappa@talenom.fi

Vero- ja lakipalvelut

Johtava asiantuntija
Heli Hookana
0207 525 670
heli.hookana(at)talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Tampere

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Talenomin Tampereen toimisto sijaitsee idyllisellä Finlaysonin alueella Tammerkosken varrella. Toimisto sijaitsee punatiilisessä Värjäämö-rakennuksessa osoitteessa Finlaysoninkuja 21. Tampereen toimistolle tultaessa kannattaa ottaa huomioon, että pysäköinti rakennuksen sisäpihalla on kielletty. Auto kannattaakin pysäköidä Finlaysonin alueen pysäköintitalo P-Plevnaan tai P-Frenckelliin.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

 

Referenssit

"Täyden palvelun kirjanpito! Olen saanut keskittyä omiin töihini, Talenom on hoitanut muut asiat mutkattomiasti. Lisäksi asiakaspalvelu on erittäin hyvää. Joka on aina tavottavissa ja neuvoja saa kaikkiin asioihin. Online on myös hyvä!"
MLR Lehmusto Oy (Henri Lehmusto)

"Ohjelmisto on todella hyvä. Kuittien lähettäminen Talenom app:lla on tehty helpoksi ja säästää yrittäjän aikaa. Palvelu on ystävällistä ja luotettavaa."
Tammisen maalaus ja tapetointi (Minna Tamminen)

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto