fbpx

Talenom Tampere Lielahti

Harjuntausta 1, 33400 Tampere

Yrittäjä

Sanna Kokkonen

050 911 6218 sanna.kokkonen@talenom.fi

Yrittäjä

Hanna Mäkinen

050 369 7951 hanna.makinen@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Tampere Lielahti

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.
Talenomin yrittäjävetoinen Länsi-Pirkanmaan toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Lielahden keskustassa. Ilmaiset parkkipaikat löytyvät toimistomme edestä. Pysäköinti on mahdollista myös isommallakin autolla.
Talenomin loistavien tilitoimistopalveluiden lisäksi yrittäjät tarjoavat  asiakkailleen neuvontaa ja tukea yritystoiminnan eri vaiheissa.
Soita ja varaa aikasi ilmaiseen taloushallinnon kartoitukseen, mietitään yhdessä yrityksenne tarpeiden pohjalta mitä taloushallinnon kumppaniltanne haluatte. Millaisin ratkaisuin ja millaisia hyötyjä voimme teille Talenomin moderneilla toimintatavoilla tarjota.
Lupaamme yllättää teidät positiivisesti.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä