fbpx

Talenom Tampere

Finlaysoninkuja 21, 33210 Tampere

Puhelinnumero: 0207 525 000

Asiakkaat

Yksikönjohtaja

Hannaleena Riikonen

0207 525 404 hannaleena.riikonen@talenom.fi

Myynti

Aluejohtaja

Tanja Korpilauri

0207 524 118 tanja.korpilauri@talenom.fi

Vero- ja lakipalvelut

Johtava asiantuntija

Heli Hookana

0207 525 670 heli.hookana@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Tampere

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto.

Talenomin Tampereen toimisto sijaitsee idyllisellä Finlaysonin alueella Tammerkosken varrella. Toimisto sijaitsee punatiilisessä Värjäämö-rakennuksessa osoitteessa Finlaysoninkuja 21. Tampereen toimistolle tultaessa kannattaa ottaa huomioon, että pysäköinti rakennuksen sisäpihalla on kielletty. Auto kannattaakin pysäköidä Finlaysonin alueen pysäköintitalo P-Plevnaan tai P-Frenckelliin.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin TÄSTÄ.

Ota yhteyttä

Referenssit

”Täyden palvelun kirjanpito! Olen saanut keskittyä omiin töihini, Talenom on hoitanut muut asiat mutkattomiasti. Lisäksi asiakaspalvelu on erittäin hyvää. Joka on aina tavottavissa ja neuvoja saa kaikkiin asioihin. Online on myös hyvä!”

MLR Lehmusto Oy (Henri Lehmusto)

”Ohjelmisto on todella hyvä. Kuittien lähettäminen Talenom app:lla on tehty helpoksi ja säästää yrittäjän aikaa. Palvelu on ystävällistä ja luotettavaa.”

Tammisen maalaus ja tapetointi (Minna Tamminen)

”Talenomin ONLINE palvelu on mutkaton tapa hoitaa laskuja tai palkkoja missä vain! Mikäli herää kysymyksiä, tässä yrityksessä joku vastaa aina puhelimeen! Se on harvinaista.”

Kiinteistöpalvelu Kurkiaura Oy (Tero Kurki)

Ota yhteyttä