fbpxTilitoimisto Vantaa

Talenom Vantaa

Äyritie 16, 01510 Vantaa

Puhelinnumero: 0207 525 000

Asiakkaat

Yksikönpäällikkö
Hanna Mannermaa
0207 525 141
hanna.mannermaa@talenom.fi

Myynti

Aluejohtaja
Jarno Lehikoinen
0207 525 449
jarno.lehikoinen@talenom.fi

Vero- ja lakipalvelut

Talousasiantuntija
Aino Kangas
0207 525 079
aino.kangas@talenom.fi

Talenom - Tilitoimisto Vantaa

 

Talenom on vuonna 1972 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. 

Vantaan toimisto sijaitsee Aviapoliksen alueella Plaza Business Parkissa Pilke -rakennuksessa. Toimiston sijainti Kehä III:n varressa ja lentoaseman lähellä takaa loistavat yhteydet niin läheltä kuin kauempaakin tultaessa.

 

 

Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin:

 

KIRJANPITO

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen kaikissa tilanteissa.

 

MYYNTILASKUTUS

Talenomin asiakkaana voit hoitaa myyntilaskuttamisen helposti verkossa Talenom Online –palvelussa. Laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan hoidamme puolestasi.

 

LASKUJEN MAKSU

Laskujen maksu -palvelu tekee laskujen maksamisesta vaivatonta. Talenom hoitaa laskujen vastaanottamisen, maksamisen ja kirjanpitoon siirtämisen puolestasi. Talenomin asiakkaana riittää, että hyväksyt saapuneet laskut Talenom Online -palvelussa.

 

PALKANLASKENTA

Palkka-asioiden hoidossa korostuvat luotettavuus, tinkimättömät aikataulut ja toimialakohtaisten työehtosopimusten tunteminen. Talenom huolehtii kuukausittain yli 20 000 palkan laskennasta. Palkkatietoja ylläpidetään asiakkaan toimesta Talenom Online -palvelussa.

 

TULOSSEURANTA

Talenomin asiakkaalla on ennakoinnin apuna käytössä ajantasainen tieto yrityksen todellisesta taloustilanteesta. Asiakkaamme voivat seurata tuloslukuja verkossa 24/7. Tulosraportit ovat luettavissa sekä graafisesti että numeerisesti.

Toimialavertailun avulla voit seurata kuukausittain yrityksesi talouslukujen kehittymistä suhteessa yrityksesi toimialaan.

 

TALENOM APP

Talenom App on matkapuhelimessa toimiva mobiilisovellus, jolla Talenomin asiakas voi toimittaa erilaista aineistoa Talenomille. Tutustu mobiilisovellukseen tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä

Header-kuva

Ota yhteyttä

Myynti

0207 525 500

Yksinkertaistettu yhteydenotto